Paula Paulina

четвъртък, 11 август 2011 г.

11.08.2011

Знаете изтърканата фраза "Колко малък е светът!". :)

Още първия ден на курса по педикюр, след като мина теоретичната част, чакахме да дойде клиент, върху когото да ни покажат, как действа един продукт. Така се зарадвах, когато дойде Теди (той е ясновидец и го познавам от 8-9 години). На третия ден от курса пък имахме клиентки, които те ни бяха осигурили. Пак познат човек - шивачката, която ми шиеше дрехи преди. :)) Много е приятно, когато срещаш познати хора на място, където се притесняваш, че може да не се справиш добре с нещо или че може да не угодиш на непознат човек.

Днес пробвахме различни терапии върху себе си. Беше страхотно! Има различни серии продукти: с роза; на американската фирма CUCCIO naturale; пилинг с бамбук, маски, хидратиращи кремове, пудри...

Започнахме педикюра с накисване във вана със соли - таблетка.

След това оформяме ноктите и премахваме натрупаните дебели кожички (еххх, тези високи токчета!) Заглаждаме с електрическа пила...




Идва ред на най-приятната част - ПИЛИНГ с мед, мляко и захар на едри кристали, за отстраняване на мъртвите клетки. Втрива се с масажни движения и спокойно можем да заспим на удобния стол за педикюр. :) Продуктът има невероятен аромат, а масажът - отпускащо действие. Между другото, хипертониците пропускат това удоволствие, защото масажните движения повишават кръвното налягане.



Изплакваме, нанасяме маска, увиваме с пликче и калцун и оставяме да подействат съставките за около 10 минути.




Ако все още сте будни ;), след нанасянето на лосиона, може да усетите разликата. Кожата става много мека, нежна, хидратирана, точно като нова.

Нанасяме pH - регулатор на ноктите, основа, лак, декорации, запечатваме и Довиждане! :)))

За съжаление утре завършва моето обучение. Разбира се, има още много на какво да се науча, но утре ще държа изпит върху материала, ще видим, дали ще се прибера със сертификат или не. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар