Paula Paulina

петък, 29 януари 2010 г.

ИНДИГОВИ И КРИСТАЛНИ ДЕЦА

В последно време много се говори за ново поколение деца с изключителни таланти. Тяхната цел е да се покаже пътя на хората към духовно равновесие и растеж. Това са децата Индиго.

Момиченце, което живяло в центъра на Латвия обожава да говори за този феномен. То много често преразказва нощните си авантюри, как пътува из целия свят и в космоса в своето астрално тяло.

Нейният баща успокоява себе си, а и другите, като твърди, че малката си измисля, но винаги приема съветите й когато нещо не е на ред с трактора му.

"Не знам как успява, но винаги знае какво не е на ред с трактора ми", казва баща й. Въпреки, че много учени на тази теория я отхвърлят като алтернатива, на всякъде по света се отварят сдружения, които да помагат и работят с децата Индиго.

Самото наименование произлиза от цвета на тяхната аура. А именно, установено е, че всеки човек е обкръжен от своята аура, която по правило се състои от цветове от дъгата.

При тези деца, в тяхната аура преобладава цветът на индигото, т.е. тъмносиния и лилав цвят. Този цвят символизира така нареченото трето око, центърът, който отговаря за интуицията и психическите възможности.

Понеже се смята, че при тези деца третото око е изцяло отворено, те са получили наименованието деца Индиго.

Въобще не става въпрос за деца, които могат да правят чудеса, да материализират или физически да променят предмети, а става въпрос за изключително духовни деца, които със своето поведение и знание от най-рана възраст объркват родителите си и хората които ги заобикалят.

С развитите морални сетива, любовта към живота, а много често и спомените на миналия живот, те се опитват да влияят върху околния свят и съзнателно дават да се разбере, че са дошли на свят с определена цел. Те представляват придвижването на духовната еволюция на човечеството.

Днес съществуват между 15 и 20 млн. Индиго деца от пет различни поколения. Първото поколение се появява през 50-те години на миналия век.

Те се чувствали по-различно, като чели не принадлежали на семейството в което са родени и са родени в погрешно време и на погрешно място. През 80-те години се появява и третото поколение. То се характеризира със слаба енергийна обвивка.

Подложено е на влияния и често се диагностицира с хиперактивност. При преминаването на Милениума се появява и петото поколение при което хиперактивността е изчезнала и се появява изразена чувствителност, свитост и склоност към аутизам.

Именно заради това все по-често се появяват институции, които приемат децата Индиго и търсят начини как да им помогнат.


Какво знаем за децата с кристални вибрации? От една страна знаем много, а от друга – нищо конкретно. Както и самите деца, така и информацията за тях към настоящия момент, е ефирна, доста тънка и неявна. За разлика от своите братя и сестри - «противоречащите на всички» деца Индиго, кристалните деца не са сменяли местата на предметите... засега.

11 септември 2001 беше решаващ сигнал за идването на новата вълна деца. Ерата на кристалните деца вече дойде.

До голяма степен е възможно кристалните деца да са произлезли от Индиго. Може и самите те да са Индиго. Според един от специалистите в тази област – Ли Керъл, те са по-скоро Артистични Индиго. В крайна сметка, това не е толкова важно! Това, което наистина е важно, е всяка група или подгрупа деца, вдъхновени от Единството, да се поддържат и да имат възможност да свършат своята работа и да изпълнят своето предназначение.

Стив Потър нарича тези деца Миротворци – в противовес на Индиго, които са наричани Разрушители на Системата. Децата Индиго са наречени така заради цвета на аурата им. Индиго е също така цветът на третото око или на чакрата, която е между очите. Индиго са много интуитивни, ментални, бързи и всичко бързо им омръзва. Децата Кристали са наричани така не заради цвета на аурата им, а заради високите вибрации. Възможно е с времето да се разбере, че при Кристалите доминира чакрата от връхната част на главата, спектърът на виолетовия цвят, включително бялата или прозрачна аура.

Кога започнаха да идват кристалните деца? Счита се, че известен брой такива деца винаги е имало. Тази малобройна група е включвала пътешественици, усвояващи нови хоризонти, но човечеството се е отнасяло недотам добре с тях. Като пример можем да посочим този, който е бил известен като Иисус Христос. Нерядко тези изследователи са били убивани. Често казват, че Кристал и Христос (Crystal - Cristo) са доста близки думи и затова си приличат и по значение. Използвайте своите интуитивни способности, за да се синхронизирате с енергията на тези деца, създавайки Единство с тях и резултатите на планетата ще бъдат зашеметяващи.

С идването на децата Индиго видяхме драматично увеличение на броя на децата с диагнози хиперактивност и СДВ (синдром на дефицит на вниманието). При диагностицирането на децата Кристали често се чува и думата «аутист». Не е чудно някъде да се види статистика, че е нараснал броят на деца-аутисти. Всъщност това са кристални деца (или Артистични Индиго), които са много чувствителни и раними в света, който ги обкръжава. Децата, които са ориентирани вътре към себе си, умеещи да се изключват от всичко, включително и от останалите хора, го правят с цел да оцелеят в света, в който засега не могат да се вместят.

Да се върнем на въпроса от колко време са тук тези деца. Например, за последните 4 десетилетия. Някои са се въплъщавали и преди това, за да оставят тук своята енергия. Може би това е била една от най-сложните работи на планетата, но все някой е трябвало да я свърши и затова малко от «Великите » са се заели с това. При все това, все още не се знае дали планетата е готова за деца с Кристални вибрации, но за всеки случай, е направено място, пътят е бил прокаран, а семената – посети. А и са длъжни да порастат. Фактът, че срещаме все повече и повече деца Кристали, говори, че може би сме готови.

Как да разпознаем тези нови деца или пък някои, вече пораснали Кристали, които, като предшествениците си, са донесли необходимите енергии? Те не вредят на никого, водят спокоен живот в сянка. Правят това, доколкото могат, само и само за да останат на планетата.

Ето списък на характеристиките на Кристалните деца. Но, отбележете, не е задължително детето да притежава всичките!

- Прекалена чувствителност към целия обкръжаващ свят: към звук, цвят, негативните емоции на другите хора, миризма, храна, химически продукти, усещането за «самота», болката на другите, електромагнитните вълни и т.н.;

- Толкова са чувствителни, че са направо раними;

- Трябва да прекарват времето си сами, не се чувстват комфортно в група, защото другите не разбират тяхното желание за уединение;

- Трябва да са в единение с природата и елементите ежедневно. Духът на Природата им помага да уравновесяват и изчистват всички нехармонични енергии, които толкова силно им влияят;

- Те категорично не разбират всичко “нечовечно, жестокото отношение на човек към човека», войните, алчността, скъперничеството и т.н. и могат да се почувстват угнетени от всичко това;

- Заключват се, крият се, защитават се тогава, когато животът стане прекалено интензивен, особено ако са травмирани (забележка: имат се предвид душевни травми);

- Въпреки че обикновено изглеждат спокойни, другите им се възхищават и са привлечени към тях като към магнит. Те имат дълбоки и продължителни отношения с хора, които им предлагат безграничната си любов, Кристалите знаят какво е единствена и истинска любов;

- Когато те гледа Кристал, имаш чувството, че като че ли прониква в душата ти.

- Не им трябва кой знае колко от традиционното възпитание, защото са толкова благородни и благоразумни, че могат сами да определят какво им е необходимо, кое е добро и кое – лошо за тях.;

- Често заобикалят тълпите или търговските центрове. Прекалено много и различни енергии…

- Много силно обичат децата и животните. Те имат особен начин на «общуване» с всички живи същества;

- Водата им влияе много добре – има пречистващ и успокояващ ефект върху тях: вана, душ, водопади, изворчета, играта с пясък и вода;

- Те имат нужда от удобни дрехи от естествени материали, с възможност сами да си изберат цвета;

- Имат нужда от много и чиста вода, предпочитат органични и пресни продукти;

- Родителите им знаят как ще ги кръстят, още преди да се родят – някак си «чуват» името, все едно някой им говори;

- Около тях се случват чудеса и магии: появяват се пари, животните се галят в краката им, децата им се усмихват, болните чувстват подобрение;

- Те са много проницателни, дотолкова, че знаят какво чувстват околните;

- Боят се от близки отношения, защото имат чувството, че някой им се нахвърля или, че не ги уважават. Предпочитат да стоят сами и да си имат «свое лично телесно пространство», което не се контролира от другите. Освен това избягват романтичните отношения от страх да наранят другия, ако отношенията приключат.

- У тях има някаква невинност, няма нищо хитростно, те са чисти благодарение на факта, че при Кристалите липсва «его»-то.

- Възможно е да им потрябва помощ за да включат своята енергия. Това може да стане чрез физическа активност, природа, спорт, бойни изкуства или танци;

- Могат да изкарат извън строя електронни апарати, радио, телевизори, компютри;

- Сдържат проявата на емоции от страх да не се увлекат и да загубят контрол и затова може да изглеждат безгрижни и даже безчувствени;

- Могат да чувстват себе си отговорни за смъртта на някого или за нечия болка, тъга или кавга;

- Могат да имат или по-скоро са имали дълбоки депресии;

- Реагират добре на работа с тялото, масажа или на енергийните действия на някой с балансирана енергия;

- Често са с бърз метаболизъм и са по рождение вегетарианци;

- Умни са, виждат всички възможности, интуитивно разбират природните закони и «как работи всичко»;

- Те имат чисто съединение със своето висше «аз», естествено съгласуване с «висшите си ръководители». Именно затова знаят истината за духовното Единение;
- Лечители и миротворци по рождение;

- С голямо количество способности;

- Те могат да регенерират костите и кожата. Освен това постепенно се «обновяват», обновяват и много от нас като се включваме към енергията на Кристала, която се съдържа в ДНК;

- Не са многословни, но когато спокойно и мъдро говорят, всички ги слушат. Никога не дават съвети, освен ако не са им поискани. Никога не се бъркат в чужди работи...


НАПОСЛЕДЪК ЧЕТА МНОГО ЗА ТАКИВА ДЕЦА И СЛУЧАИТЕ,КОИТО РАЗКАЗВАТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ СА НАИСТИНА ИНТЕРЕСНИ И ФЕНОМЕНАЛНИ. РАЗБИРА СЕ, ТУК НЕ МОГА ДА РАЗКАЖА ВСИЧКИ ИНТЕРЕСНИ ИСТОРИИ,НО ПОМНЯ,ЧЕ ДАЖЕ ВАНГА БЕШЕ КАЗАЛА,ЧЕ СЕ РАЖДАТ ВСЕ ПО-УМНИ ДЕЦА И НОВИТЕ ПОКОЛЕНИЯ СА ВСЕ ПО-НАДАРЕНИ, РАЗБИРАТ ОТ ТЕХНИКА, С ЛЕКОТА УЧАТ ВСИЧКО И СА МНОГО ПО-МЪДРИ ОТ ПРЕДИШНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ. И ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО. ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ ПОДГОТВЯ ПОСТЕПЕННО ЗА БЪДЕЩИТЕ ПРОМЕНИ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар