Paula Paulina

вторник, 19 януари 2010 г.

ЕТО МЕ И МЕН!

Аз съм Паулина. :)

Каква съм, не бих могла да кажа, защото във всяка ситуация съм различна и с всеки се държа различно.

Явно хората са прави, когато казват, че всеки си идва с името на тази земя. :)
Името ми в превод от латински означава "малка", "дребосъче". Останах много приятно изненадана, че характеристика по-долу ме определя толкова точно... а каква ли щях да съм, ако майка ми беше избрали друго име? :)

По темперамент Паула е флегматичка, но е чувствителна и силно възбудима. Обърква се, когато някой направи критична забележка по неин адрес. Много се безпокои за това, как се отнасят към нея околните: осъждат или одобряват постъпките й, обичат ли я или не. Душевното й равновесие е нестабилно, има вродена необходимост от любов, без която тя просто умира или се разстройва психически. Не умее да прави разлика между чувството за симпатия и сексуалното привличане. Постоянно е неуверена в себе си и в обаянието си. Притежава аналитичен тип мислене, отлична памет, но е лишена от интуиция, въображение и сила на волята. Когато започне нещо, никога не го довършва докрай. Външно се държи разкрепостено, но не прекрачва общоприетите морални принципи. Много е искрена, затова външното й спокойствие и липсата на прибързаност са измамни, от Паула човек може да очаква всякакви изненади. Паула не е много трудолюбива в работата си, възложената й задача изпълнява предимно от чувство за дълг. Често сменя местоработата си. Не проявява особена наклонност към дадена професия. Кариерата не я интересува. Основната цел на живота й е да се омъжи благополучно. За Паула даже случайна среща може да завърши с брак. Вярна е на съпруга си, изживява много тежко неговите изневери. Понякога тя самата не може да определи степента на своята чувственост и сексуалност. Родителите й трябва навреме да се погрижат тя да получи познания в областта на интимните отношения и семейния живот. В съвместния живот е мила, бързо се адаптира във всякаква обстановка, с нея се живее лесно.

Друго характерно за мен е, че съм зодия СТРЕЛЕЦ (най-флиртаджийската и авантюристична зодия) ;). Символът на зодията е кентавър



Всичко, което сте чули за стрелците с пълна сила се отнася и за мен. Скоро чух, че освен всичко друго, жените стрелци са си нещо като секта ха-ха :)))) Като разберат, че някоя жена е от същата зодия, веднага я приемат за много близка, макар и да не се познават добре. Все едно е от "наш'те хора" ;)


По китайския хороскоп съм Куче,



което е символ на справедливостта. Родените в годината на кучето са вечно неспокойни, действат смело против всяка несправедливост. По отношение на чувствата изглеждат хладни, но това впечатление е заблуждаващо. Въпреки тези недостатъци те притежават и ред благородни черти като лоялност, вярност, честност, развито чувство за дълг. На тях може да се разчита, отлично пазят тайни и са много скромни. Изразяват се просто, понякога трудно изказват мислите си. За сметка на това са добри слушатели. Предаността им стига до самоотрицание. Правят всичко възможно за приятелите си. Дори и най-малката несправедливост предизвиква у тях чувство на нетърпимост и не се успокояват докато не оправят положението. В същността си са философи и моралисти, които не се интересуват много от парите. Те са великодушни и безкористни. При тях водещо е интелектуалното начало, липсата на материален комфорт не ги дразни.В любовта се проявяват като идеалисти, те са честни и разумни.


По Египетския календар съм родена под знака на богинята Отмъстителка - Мафдет.



Въплъщава се в образа на гепард. Нейните атрибути са палка и нож. В митовете Мафдет помага на болните, унищожава змея и като строг съдия взема участие в задгробния съд.
Мафдет е родена под знака на обаянието. Тя е интелигентна, хората я обичат, а и тя самата обича компании и многолюдни сбирки. Умее със завидна лекота да завързва отношения и хората се чувстват добре в нейно присъствие. Много я бива да чете характери и хората често я търсят за съвет и мнение. Освен това е надарена с богато въображение и никога не изпитва недостиг от хрумвания. Понякога обаче й липсва самочувствието да придвижи идеите си, както би следвало, и това често може да й попречи да се сдобие с признанието, което заслужава. Мафдет е наблюдателна.Уменията й са особено ценни в кризисни моменти, тъй като Мафдет има особено развито чувство за самосъхранение. Ако трябва да се търси изход от затруднено положение, най-вероятно е решението да бъде открито от някой Мафдет. Освен това е доверчива и лесно може да бъде измамена от по-безсъвестните хора от нея. Друга характерна черта е отношението й към парите. Крайно пестелива, на някого може да се стори дори стисната. Причината е там, че обича парите да се пазят за семейството. С партньора си може да е щедра, както и с децата си и близки приятели и роднини. Към себе си проявява щедрост, тъй като рядко се лишава от разкош или някой предмет, който много й е допаднал. Мафдет умира за придобивки и се слави като човек, който обича да трупа предмети. Бива я да води разговори, макар че се случва да издрънка нещо, което би трябвало да се премълчи. Може да е много критична към другите – изключително честен и непредубеден критик е, но и се възползва от поверителна информация за лични цели. Така или иначе, понеже е умна и чаровна, повечето хора са склонни да й простят. Макар Мафдет да са по природа открити, те са силни индивидуалисти със свой собствен свят. Не издават чувствата си и макар да нямат нищо против да научат какво правят другите, много мразят да им се бъркат в работите. Не обичат самотата и ако останат сами за известно време, лесно изпадат в депресии. Мафдет рядко, по-скоро никога не ще останат без приятели. Мафдет са със силно развито семейно чувство и дават мило и драго, за да са доволни близките им. Изключително предани на родителите си, самите те също са грижливи родители. Интересуват се с какво се занимават децата им и се грижат от нищо да не изпитват нужда. Често имат многобройно семейство.
Жената Мафдет е с добродушен, открит характер и се включва активно в множество дейности. Тя е великолепна домакиня и често има широк кръг от приятели. Добросъвестна е и проявява много вкус при обзавеждането на дома си. Стои като стена зад другите членове на семейството си и поради своя изобретателен, дружелюбен и упорит характер може да сполучи във всяка професия, с която се заеме.
През целия си дълъг и наситен с преживелици живот, Мафдет се сдобива с множество приятели и открива, че особено й допадат хора, родени под собствения й знак.


По индианския хороскоп съм Северен елен.

Интуиция на тези хора често достига до ясновидство. Прецизни са и постигат много добри резултати в работата си. Стремят се към целта решително. Приятелите повече ги отблъскват, отколкото привличат. Смятат, че подрастващите трябва отрано да бъдат самостоятелни. Техният цвят е черният

В следващите ми публикации ще разберете, какво харесвам, от какво се интересувам и може би ще ме опознаете по-добре от хора, които ме познават от цяла вечност. :)
Приятно четене!!! :)))

Няма коментари:

Публикуване на коментар